Welkomstmail aanmaken

Wat leuk dat je voor de module ''automatische email; welkom & vertrek'' hebt gekozen!
Heb je deze module nog niet? Lees er meer over:
https://kb.reflex-online.com/portal/nl/kb/articles/automatische-emails-welkom-en-vertrek

Hieronder laten we je zien hoe je dit inricht.

Ga naar: instellingen > emailsjablonen + > toevoegen.
Kies wat voor type sjabloon je wilt aanmaken, de taal, aan welke objectgroep(en) je deze wilt koppelen en het onderwerp.

Klik op het tabblad ''inhoud'' om je emailsjabloon in te richten.
Je kunt zelf je tekst opmaken met behulp van een aantal codes (rechts in de lijst). De inhoud van die codes worden uit de contactgegevens en de reservering gehaald.
Typ je tekst, klik rechts op een code en deze wordt direct in het sjabloon geplaatst.

In het tabblad ''bijlagen'' kun je bijvoorbeeld de algemene voorwaarden, huisregels, of routebeschrijving toevoegen.
Vergeet niet om op ''opslaan'' te klikken.

Nadat je het sjabloon hebt opgeslagen ga je terug naar het overzicht. Klik op ''instellingen''.
Hier geef je aan of de automatische mail op actief kan worden gezet, hoeveel dagen van te voren/achteraf moet worden verzonden, en of de touroperator/huiseigenaar dezelfde email moet ontvangen.