Tarieven aanmaken (via scherm / via planbord)

Tarief aanmaken via scherm:
Je gaat naar objectbeheer > huurtarieven. Als je een nieuw tarief wilt toevoegen, klik je op +nieuw.

Je komt dan op het volgende scherm waar je verder alle gegevens invult. Het tarief begint altijd met de dag van vandaag. Als het tarief ook zichtbaar moet zijn op internet, vergeet dit dan niet aan te vinken. Is alles ingevuld dan klik je op opslaan en het tarief is toegevoegd.

Let er bij het invoeren van de tarieven goed op dat de verhuurperiodes op elkaar aansluiten.
Wanneer er geen tarief is ingevuld, wordt deze ook niet getoond online.

Tarief aanmaken via planbord:
Ga naar het planbord en klik op toon tarieven.(rechts boven, hier rood onderstreept)

Om een tarief toe te voegen, klik je in de kalender op de datum, waarop het tarief moet ingaan en vervolgens klik je op + Tarief toevoegen.

Je krijgt dan onderstaand scherm waar je alle gegevens over het tarief invult zoals; op welk verhuurobject het tarief van toepassing is, voor welke verhuurperiode het tarief geldt etc. Vergeet niet een vinkje achter ''zichtbaar op het internet'' te zetten als je dit wilt. Is alles ingevuld , klik je op opslaan en staat het tarief in het planbord.