Overzicht boekingen via touroperators

Waar kan je een touroperator toevoegen en hoe kun je een lijst uitdraaien welke boekingen via een touroperator zijn geboekt?
Je kunt bij; instellingen > systeemconfiguratie > touroperators een touroperator aanmaken (+ nieuw).
Deze zal dan in de reservering ook terug te vinden zijn.

Zie afbeelding. (overzicht van de touroperators waarmee samen wordt gewerkt)

Bij: rapportages > financiĆ«le > touroperator  - kan je een selectie maken en lijsten uitdraaien voor bijvoorbeeld Excel of PDF.
zie afbeelding.