Stap 3. MyBooking (klant portaal) kleuren en instellingen aanpassen

Stap 3. MyBooking (klant portaal) kleuren en instellingen aanpassen

Allereerst is het handig als je een logo upload voor bovenaan je 'MyBooking' omgeving.
Ga naar: Objectbeheer > objectgroep > bewerk > logo.
Gebruik voor het logo (liefst .png) een formaat van 275 pixels breed. Een te groot logo heeft invloed op de lay-out.

Om de kleuren en instellingen aan te passen van de 'MyBooking' omgeving ga je naar:
Icoontje wereldbol > klantportaal> klantportaal online instellingen.

Bij instellingen kan je aangeven wat er wel/niet zichtbaar is in het klantportaal.
Bij kleurinstellingen geef je de gewenste kleuren voor het klantportaal aan:

Als alles is ingesteld klik je op opslaan. (rechts onder in het beeld) en Mybooking ziet er dan als volgt uit: