Stap 2. MyBooking (klant portaal) instellen

Om een gast inzage te geven in wat hij geboekt heeft, een wijziging door te geven of een (aan)betaling te doen,
kan je kiezen voor MyBooking.
Wil je gebruik maken van deze (betaalde) module? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan en de module wordt voor je geactiveerd.

Hieronder laten we zien hoe de module in zijn werk gaat. Ga naar een e-mailsjabloon. Als je de module van het klantportaal hebt afgesloten, dan krijgt de gast in zijn e-mail de grote blauwe knop met “Bekijk uw reservering” te zien.
Als de gast op de blauwe knop klikt, komt hij/zij direct in het klantportaal Mybooking.

Indien er een koppeling met de online betaalmodule (Buckaroo of Mollie) aanwezig is,
kan je hiervan ook gebruik maken in de MyBooking link.
Wil je gebruik maken van de Online Module, vraag dan een offerte aan.

Plaats de gast via Mybooking een opmerking dan ontvang je hiervan een melding op het dashboard.

Als je vervolgens op Klantportaal meldingen klikt, krijg je volgend overzicht in beeld.

De opmerking van de gast vind je ook in het overzicht van de reservering terug bij opmerking.