Waar vind ik de door mij afgesloten modules?

Het is fijn om te weten welke modules je nu afgesloten hebt of niet. Hieronder laten we je zien waar je dit kunt vinden:

Je gaat in het dashboard naar instellingen > mijn configuratie.

In het scherm dat hierna volgt, klik je op modules:

Vervolgens krijg je een overzicht van alle modules die je kunt afsluiten en welke je daadwerkelijk afgesloten hebt. (zie vinkje)

Mocht je extra modules af willen sluiten, neem dan contact met ons op.