Kenteken invoeren

Het kenteken kan door jou zelf en tijdens het boekingsproces door de gast worden ingevoerd.
01) Gast voert zelf het kenteken in tijdens het boekingsproces:
Als je de gast het kenteken zelf in wil laten vullen tijdens het boekingsproces, dan moet je dit wel bij de online module instellen.
Je gaat naar het wereldbol icoontje en klikt op ''online module''.
Vervolgens klik je op ''instellingen'' en bij optionele velden vink je “Toon kenteken” aan.

Op de website ziet het er dan als volgt uit:

De gast vult dan bij het doorgeven van zijn personalia ook het kenteken in.

02) Kenteken zelf in de reservering zetten:
Zoek de desbetreffende reservering op en ga deze bewerken. Bij het tabblad vind je een regel waar je het kenteken in kunt vullen. Vervolgens klik je op opslaan.

03) De gast voert nádat er geboekt is, zelf via de module ''Klantportaal'' het kenteken in.
Vergeet dan ook niet om het kenteken aan te vinken bij instellingen. Je gaat hiervoor naar:
Icoontje wereldbol > klantportaal > instellingen: kenteken 1 en indien gewenst kenteken 2 aanvinken.

In het klantportaal ziet het er als volgt uit:

De gast klikt op mijn reservering > wijzigen en vervolgens komt dit scherm in beeld:

De gast voert het kenteken in en slaat deze op. Het kenteken staat dan direct in de reservering.