Nieuwe/bestaande koppeling aanvragen Booking.com

Voorheen kon je een formulier opvragen om een nieuwe koppeling toe te voegen of bestaande koppeling te wijzigen, nu kan het makkelijker via je reserveringssysteem.
Ga naar: wereldbol > Channelmanagers > Booking.com en kies voor; Nieuwe Hotel ID toevoegen of voor wijziging bestaande koppeling.

Aan het toevoegen van een nieuw Hotel ID zijn kosten verbonden.