Toeristenbelasting

Je wilt weten hoeveel de toeristenbelasting is van afgelopen jaar.
Ga dan naar:
rapportages > toeslagen per reservering > selecteer datum > toeslag ''toeristenbelasting/adm.kosten > rapportindeling ''groeperen op toeslag''

Als het gaat om belasting afdragen aan de gemeente, dan ga je naar: rapportages > reservering per land.
Daar zie je een overzicht van het aantal personen, aantal overnachtingen en land.

• Related Articles

• Toeslagen hergebruiken/kopieren

Voor een aantal zaken kan het handig zijn om instellingen in het reserveringssysteem te kopiëren of te her-gebruiken. Dit kan plaatsvinden op het moment dat de tarieven voor een nieuw verhuur seizoen worden ingevoerd of op het moment van een ...