HControl - Toegangscontrole

Het is nu mogelijk om direct te koppelen met het slotensysteem van HControl.  Hiermee worden automatisch codes aangemaakt en naar het toegangssysteem verstuurd.

• Related Articles

• HControl - Instellingen

Menu :Geavanceerd  De toegangscontrole wordt per objectgroep geactiveerd. HControl - Slot instellen per accommodatie Hoe installeer ik een nieuw Hcontrol toegangssysteem
    • HControl - Slot instellen per accommodatie

Menu :  Objectbeheer -> Objecten Open de accommodatie en ga naar het tabblad Koppelingen
    • Release notes juni 2021

Extra filters Reserveringen zoeken ·         Kenteken   Klanten ·         Email adres Kortingsbonnen ·         Gebruikte kortingen Email berichten :extra velden ·         OBJECTID  (Accommodatie ID) ·         HCONTROLKEYCODE  (zie uitleg ...