Status van reserveringen benoemen

Inrichting: Hoe maak je de juiste statussen aan voor de reserveringen

Route          Instellingen  Toon menu -> Relatiebeheer ->  Status configuratie   ->  Status

Een reservering kan handmatig aangepast worden naar de volgende status, bijvoorbeeld naar Aanbetaling ontvangen of Volledig betaald.
De namen van de statussen kunt u zelf toekennen in het reserveringssysteem.

Standaard start het systeem met 10 stadia van reserveerstatussen, zie ook de afbeelding hierboven.
De statussen waar alleen een * staat, die kunt u zelf benoemen. Zo kunt u bijvoorbeeld een status "betalingsherinnering" of een status "optie" toevoegen.