Pop-ups in reserveringssysteem

Voor een juist gebruik van het reserveringssysteem is het nodig om aan te geven dat pop-ups van deze website geaccepteerd worden. In enkele schermen van het reserveringssysteem komen namelijk pop-ups voor.

Dit kunt u als volgt instellen:

Internet Explorer

Open Internet Explorer.

Klik op het Extra-menu IE_001 in de rechterbovenhoek.

Klik in het keuzemenu Internetopties.

Ga naar het tabblad Privacy

Klik op Instellingen.

Voeg de volgende URL toe : *.reflexholiday.nl

Firefox

Klik op de menuknop Firefox_001 en kies Opties.

Selecteer het menu Inhoud

Druk op de knop Uitzonderingen. Nu ziet u een lijst van websites die u toestemming voor het weergeven van pop-ups wilt geven.

Voeg de URL reflexholiday.nl toe

iPad en iPhone

Ga naar Instellingen.

Ga naar Safari.

Zet Blokkeer pop-ups uit.

Zet Javascript aan.

Safari - iMac

Kies de optie Safari in het menu bovenaan het scherm.

Klik in het keuzemenu op Voorkeuren

Ga in het voorkeurenvenster naar het tabblad Veiligheid..

Verwijder het vinkje in het vakje voor Blokkeer pop-upvensters om de pop-upblocker uit te schakelen.

Google Chrome

Open Chrome.

Klik op het Chrome-menu Firefox_001 in de rechterbovenhoek.

Klik op Instellingen.

Klik op Geavanceerde instellingen weergeven.

Klik op de knop Instellingen voor inhoud onder Privacy.

Klik op Uitzonderingen beheren onder Pop-ups.

Voeg de volgende URL toe : [*.]reflexholiday.nl