Plattegrond in online boekingsmodule

Er is een extra module beschikbaar voor het vertonen van een Plattegrond in de online boekingsmodule.
Mocht je interesse hebben, neem dan contact met ons op.

Ga naar: internet instellingen/URLs. Hier vind je het Plattegrond menu. Voor de Plattegrond afbeelding moet je een .SVG bestand uploaden. Selecteer een icoon type voor de plattegrond. Klik op een object (deze wordt aangevinkt). Het icoontje wordt in eerste instantie heel groot aangegeven - boven in beeld. Verander de grootte hiervan door het te verkleinen met verslepen of door de ratio (x en y) in te vullen.

Verplaats daarna het icoontje naar de juiste plaats op de plattegrond.

Klik op opslaan. Klik op verdere accommodatie namen die toegevoegd moeten worden. NB: het nieuwe icoon voor een accommodatie
wordt geplaatst bovenop het vorige icoontje.

Door op het icoontje te klikken, kan je boven in het scherm zien welk accommodatie icoontje het betreft. In de publiek wordt de knop Toon Plattegrond getoond.

Het plattegrond met klikbare accommodaties wordt getoond. De datum en periode die gekozen wordt bepaald de beschikbaarheid van de accommodaties.