We nemen afscheid van PDF bevestiging

We zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuwe user interface voor Reflex Booking, genaamd: UI2
In dit nieuwe product gaan we aan de slag met nieuwe technologie: .NET Core
In de huidige omgeving wordt de Bevestiging PDF gemaakt met Crystal Reports, maar Crystal Reports wordt niet
ondersteund in .NET Core. We zijn dus genoodzaakt om afscheid te nemen van de Bevestiging.
De e-mailsjablonen zouden voortaan de informatie moeten bevatten over de reserveringsdetails. Mocht je toch een bijlage willen meesturen, dan kan de Factuur worden gebruikt.