Overzicht boekingen via touroperators

Waar kan je een touroperator toevoegen en hoe kun je een lijst uitdraaien welke boekingen via een touroperator zijn geboekt?
Je kunt bij; instellingen > touroperators een touroperator aanmaken. Deze zal dan in de reservering ook terug te vinden zijn.
Zie afbeelding.

Bij: rapportages > financiƫle rapportages > touroperator reservering - kan je een selectie maken en lijsten uitdraaien voor bijvoorbeeld Excel of PDF. zie afbeelding.