Ontdubbelen van klantgegevens

Ontdubbelen van klanten

Er zijn 2 momenten waarop u klantgegevens kunt ontdubbelen.

1.      Tijdens het aanmaken of toevoegen van een nieuwe reservering
2.      Op het moment dat u uw database wilt gaan opschonen.

In dit artikel gaan wij in op het moment dat u de database wilt gaan opschonen.

Opschonen van de database
Klanten_dubbeleklanten_knop
Wanneer u geklikt heeft op deze knop, word er actief gezocht naar dubbele gegevens van klanten/gasten binnen uw reserveringsomgeving.
Tijdens het zoeken wordt er gefilterd op het ingevulde e-mailadres. De dubbele klantgegeven worden weergegeven in een lijst.

Samenvoegen van de dubbele klantgegevens:

Selecteer de klant die u wilt gaan samenvoegen. Zoek het klantnummer (ID) hiervan op.

En klik dan op de pijltjes naast het specifieke veld om deze gegevens wel of  niet te overschrijven.

Klik op “Klantgegevens samenvoegen”.