Object verbergen

Object verbergen

Een object kan je zowel in je eigen administratie als online verbergen. Hieronder leggen we je uit hoe je dit in het systeem invoert.
Je gaat naar objectbeheer > objecten en klik dubbel op de regel van het object dat je wilt verbergen.



Vervolgens kom je in onderstaand scherm. Bij “In de verhuur” kan je aanvinken of het object verhuurd kan worden of niet. Wil je het object verbergen dan haal je het vinkje weg.
Bij “Zichtbaar op internet” kan je aanvinken of het object op internet getoond wordt of niet. Wil je dit niet dan haal je ook hier het vinkje weg.
Vergeet niet om opslaan te klikken ( rechts onderaan op het scherm)



Heb je het vinkje weg gehaald, dan staat het object niet meer in objectenlijst.
Besluit je om het object toch weer te verhuren, dan voeg je hem als volgt weer toe:
Je gaat naar objectbeheer > objecten. Je opent vervolgens het filter ( rechts boven in scherm). Je vinkt “Toon geannuleerde accommodaties aan” en klik op zoeken.



Je krijgt dan een overzicht van alle objecten die in het systeem staan of hebben gestaan. Je klikt dubbel op het object dat je weer zichtbaar wilt maken en in het volgende scherm zet je vinkjes achter “In de Verhuur” en “Zichtbaar op internet”. Wil je het object alleen in de verhuur maar niet op internet dan zet je een vinkje bij “In de verhuur” en bij “Zichtbaar op internet” laat je het vakje leeg.





    • Related Articles

    • Korting verbergen

      Je kunt een korting niet verwijderen. Dat komt omdat er heel waarschijnlijk reserveringen aan gekoppeld zijn. Om de korting wel uit je lijst met kortingen te verwijderen kan je kiezen om deze te 'verbergen'. Zo wordt je lijst opgeschoond. De ...
    • Stap 3. Object aanmaken

      Ga naar; objectbeheer > objecten > nieuw Vul alle velden in; algemeen, financiële instellingen, ligging en opmerkingen. Vul bij het volgende tabblad 'kenmerken' alle velden in; Accommodatie kenmerken, buitenvoorzieningen, keuken, locatie, schoonmaak ...
    • Stap 2. Object types aanmaken

      Ga naar Object types, klik op ‘Nieuw’.  Klik op 'Nieuw' en geef een categoriesoort in. Je kunt er maar één aanmaken. Mocht je een vertaling willen toevoegen, dan kan dit op het volgende tabblad onder 'vertalingen'.
    • Beschikbaarheid naar gast sturen

      Een gast vraagt je wanneer je nog een accommodatie beschikbaar hebt. Of vraagt je om een offerte. We hebben geen mogelijkheid tot het maken van offertes maar hier hebben we wel een andere oplossing voor. Ga naar: icoon wereldbol > online module: ...
    • Keyplan

      Koppeling met Keyplan voor controle en overzicht beheer & onderhoud Keyplan is een digitale facility manager. Keyplan zorgt voor overzicht en is een tijdbesparende oplossing voor: vakantieparken, campings, B&B’s, bungalowparken, hotels en andere ...