Kenteken invullen

Het kenteken kan alleen door jou zelf, nadat er geboekt is, worden ingevoerd. Het is niet mogelijk voor de gast om dit tijdens het boekingsproces in te vullen.
Om het kenteken in de reservering te zetten ga je naar: de desbetreffende reservering > klik op bewerk.

De gast kan ook zelf, nĂ¡dat er geboekt is via de module MyBooking het kenteken invoeren.

Vergeet dan ook niet om het kenteken aan te vinken bij instellingen/URLs.

Heb je de MyBooking module niet?
Ga dan naar: https://kb.reflex-online.com/portal/nl/kb/articles/stap-1-mybooking-klant-portaal-activeren en neem
contact met ons op dat je deze module wilt activeren.