HControl - Slot instellen per accommodatie

Menu :  Objectbeheer -> Objecten

Open de accommodatie en ga naar het tabblad Koppelingen

• Related Articles

• HControl - Instellingen

Menu :Geavanceerd  De toegangscontrole wordt per objectgroep geactiveerd. HControl - Slot instellen per accommodatie Hoe installeer ik een nieuw Hcontrol toegangssysteem
    • HControl - Toegangscontrole

Het is nu mogelijk om direct te koppelen met het slotensysteem van HControl.  Hiermee worden automatisch codes aangemaakt en naar het toegangssysteem verstuurd. Instellingen Hoe maak ik de toegangscode zichtbaar aan de klant Meer weten over HControl ...
    • Rapportage omzet per land

Om te zien wat de omzet per land is geweest kun je gaan naar: rapportages > reserveringen per land > selecteer datum > rapportindeling; samenvatting per land > toon rapportage. ​
    • Tarieven per persoon toevoegen

De tarieven hebben een vast tarief component (per nacht/week/weekend/etc.) en een aantal personen die zijn in begrepen bij de prijs (zelf aan te geven). Wanneer een reservering bestaat uit meer personen dan het aantal dat is ingevuld bij: Aantal ...
    • Reservering verplaatsen naar andere accommodatie

Het komt soms voor dat je een reservering wilt verplaatsen naar bijvoorbeeld een andere accommodatie. Dat kan maar dan moet je wel weten hoe. In onderstaande video laten we je zien hoe je dat kunt doen.