Financiële export toegelicht (CSV)

Als u financiële informatie uit het reserveringssysteem wilt exporteren, bijvoorbeeld om het daarna te importeren in een administratief systeem, kunt u CSV-exports maken.
Om te exporteren kiest u voor het menu item "geavanceerd".
Daar kunt u een selectie maken naar eigen wens voor de benodigde export informatie.

Er zijn 2 basis type export mogelijkheden te weten;
- financiële export
- financiële export +

De extra toevoegingen bij financiële export + is de mogelijkheid om grootboeknummers en dagboek typen in te voeren en mee te nemen.

De mogelijkheden bij financiële export (standaard) zijn:

Een voorbeeld van de inhoud van de CSV export "Compleet - Huur & toeslagen" is:

Items (1, 2, 3 of 4)

1= Rent / Huur

2 = Guarantee / Borg

3 = Discount / Korting

4 = Surcharge / Toeslag

BookYear

Boekjaar

BookMonth

Maand

GlobalBookingID

Reserveringsnummer

InvoiceNumber

factuurnummer

InvoiceDate

factuurdatum

StartDate

Aankomst Datum

EndDate

Vertrek

Rate

Huur

IncludeRate

Inclusief bedrag

VATPercentage

BTW%

VatAmount

BTW bedrag

RentAmount

Huur

GuaranteeAmount

Borg

DiscountAmount

Kortingsbedrag

SurchargeAmount

Toeslagbedrag

SurchargeIncludeAmount

Toeslag inclusief bedrag

LedgerNumber

Grootboeknummer

CostCentreNo

Kostenplaats

ItemDescription

omschrijving

FacilityID

Accommodatie/Object ID

FacilityName

Accommodatie/Object naam

ContactID

Klant ID

ContactName

Klantnaam

StatusID

Status ID nummer

Transactiondate

Transactie datum

TouroperatorName

TouroperatorNaam

TouroperatorBookingNo

TouroperatorNummer

LocationID

Locatie /Objectgroep ID