Excel bestand netjes in kolommen weergeven

Je wilt een rapportage tonen in Excel (CSV bestand) maar het ziet er (soms) uit als onderstaand voorbeeld.
Hoe je nu het beste alle informatie netjes in kolommen kan laten weergeven laten we je hieronder in stappen zien.

Stap 1. Opslaan in CSV bestand.

Stap 2. Selecteer kolom A door er op te klikken.

Stap 3. Ga naar het tabblad 'Gegevens' en klik op 'tekst naar kolommen'.

Stap 4. De wizard 'Tekst naar kolommen' opent zich. Kies voor ''gescheiden''.

Stap 5. Klik op ''komma''.