Emailsjabloon: Aankomst- en Vertrekmail

Als je de module ''Aankomst- en vertrekmail'' hebt aangevraagd en deze is geactiveerd, dan zie je deze terug bij:
instellingen > emailinstellingen > automatische e-mail.

E-mail Aankomst- en vertrekmail

Klik op ''email sjablonen'' en voeg een nieuwe toe.
Kies je voor ''Nederlands'' en selecteer je als voorbeeldsjabloon ''Aankomstmail'' dan wordt er direct een voorbeeld sjabloon getoond. Uiteraard kan je deze tekst naar wens aanpassen.

> Opslaan en sluiten.
Ga terug naar: > automatische e-mail. Hier kun je de instellingen wijzigen.

Je kunt deze naar eigen wens configureren, zie Voorbeeld :

Wil je gebruik maken van deze module? Klik dan hier voor een offerte.