Emailsjabloon instellen voor Huiseigenaar

De eigenaar kan een CC email ontvangen van de communicatie met de klant. Het is mogelijk om voor de eigenaar een eigen email sjabloon

aan te maken.
En ook aan te geven bij welke status de eigenaar een email moet ontvangen – dus niet bij alle statussen, maar bij een select aantal.
Onder Emailsjablonen Eigenaren kan per taal, per objectgroep een emailsjabloon aangemaakt worden.
In het sjabloon vinkt je aan bij welke status e-mails de eigenaar ook een email ontvangen.

EmailSjabloonEigenaar1

Deze email wordt automatisch bij het versturen van een email naar de klant ook naar de eigenaar verstuurd.