Uitleg speciale tekens in e-mail sjabloon

De inhoud van de e-mails naar je gasten toe kun je zelf aanmaken of aanpassen. De variabelen uit de reservering, denk aan het reserveringsnummer, de naam van de gast of de aankomstdatum, die kan je meenemen in de e-mail. Hieronder een overzicht met een toelichting van de betekenis van alle te kiezen variabelen. Een variabele staat aan de rechterzijde en ziet er zo uit %%BOOKINGNR%%

Uitleg en betekenis van alle velden:

%%BOOKINGNR%%

Reservering

Reserveringsnummer

%%STARTDATE%%

Reservering

Start datum

%%ENDDATE%%

Reservering

Eind datum

%%STATUS%%

Reservering

Status

%%NOTE%%

Reservering

Externe opmerking

%%CLIENTNAME%%

Klant

Volledige naam (Titel + Voorletters + Achternaam)

%%TITLE%%

Klant

Titel

%%INITIALS%%

Klant

Voorletters

%%FIRSTNAME%%

Klant

Voornaam

%%LASTNAME%%

Klant

Achternaam

%%CLIENTPHONE%%

Klant

Telefoon

%%CLIENTMOBILE%%

Klant

Mobiel

%%CLIENTEMAIL%%

Klant

Email

%%LOCATIONNAME%%

Objectgroep

Naam

%%LOCATIONPHONE%%

Objectgroep

Telefoon

%%LOCATIONIBAN%%

Objectgroep

IBAN

%%LOCATIONBIC%%

Objectgroep

BIC

%%ACCOUNTHOLDER%%

Objectgroep

Naam rekeninghouder

%%LOCATIONADDRESS1%%

Objectgroep

Straat

%%LOCATIONADDRESS2%%

Objectgroep

Huisnr

%%LOCATIONPOSTALCODE%%

Objectgroep

Postcode

%%LOCATIONTOWN%%

Objectgroep

Plaats

%%OBJECTNAME%%

Geboekte accommodatie

Publieke naam

%%ARRIVALTIME%%

Geboekte accommodatie

Aankomsttijd

%%DEPARTURETIME%%

Geboekte accommodatie

Vertrek tijd

%%OBJECTINFO%%

Geboekte accommodatie

Bevestiging beschrijving

%%REFLEXEMAIL%%

Reflex (instellingen)

Email

%%INVOICE_PREPAY%%

Kosten

Vooraf te betalen (geen totaal)

%%TOTAL_INVOICE_PREPAY%%

Kosten

Vooraf te betalen totaal (alleen totaal)

%%INVOICE_INCLUSIVE%%

Kosten

Inclusief

%%INVOICE_ONSITE%%

Kosten

Ter plaatse betalen (geen totaal)

%%TOTAL_INVOICE_ONSITE%%

Kosten

Ter plaatse betalen totaal (alleen totaal)

%%DEPOSIT%%

Kosten

Deposito bedrag (uitgerekend door instellingen onder objectgroep)

%%DEPOSIT_DAYS%%

Kosten

Deposito dagen (uitgerekend door instellingen onder objectgroep)

%%REMAINPAYMENT%%

Kosten

Restant bedrag (uitgerekend door instellingen onder objectgroep)

%%PAYMENTTEXT%%

Kosten

Betalingsvoorwaarden tabel (uitgerekend door instellingen op objectgroep) variabele tabel

%%REMAINPAYMENT_DATE%%

Kosten

Restant bedrag datum (uitgerekend)