CSS stylesheet aanpassen

Aanpassen van het uiterlijk van de online boekingsmodule met eigen CSS stylesheet

Het uiterlijk van de online boekingsmodule kan eenvoudig worden ingesteld binnen de standaard mogelijkheden van het reserveringssysteem. Mocht u meer willen aanpassen aan het uiterlijk, dan is de optie voor een eigen CSS Stylesheet een handige optie.

Dit heet bij ons een “Custom stylesheet”.

Deze stylesheet moet als bestandsnaam “custom_search.css” hebben. Daarnaast moet het bestand worden gehost via een HTTPS-verbinding die online benaderbaar is, bijvoorbeeld in een submap van de website. De link naar de locatie waar de stylesheet zich bevindt moet worden opgeslagen in Reflex, bij “Instellingen/URLs” op het tabblad “Internetinstellingen”.

Als voorbeeld: u heeft de stylesheet in een submap “stylesheets” van uw website “https://www.uw-website.nl/” geplaatst. De link die dan ingevuld moet worden in Reflex is https://www.uw-website.nl/stylesheets/