Creditfactuur maken

Je kunt helaas geen aparte factuur hiervoor aanmaken.
Annuleer de reservering. De huidige factuur toont het bedrag, positief of negatief.

• Related Articles

• Klanten exportlijst maken voor nieuwsbrief

Reflex heeft geen koppeling met Mailchimp. Je kunt wel een export maken van je klanten. Ga naar:  Rapportages > klanten overzicht > maak je selectie > exporteer naar Excel. Hieruit kun je de regels filteren met Nieuwsbrief = TRUE
    • Klanten exportlijst maken voor nieuwsbrief

Reflex heeft geen koppeling met Mailchimp. Je kunt wel een export maken van je klanten. Ga naar:  Rapportages > klanten overzicht > maak je selectie > exporteer naar Excel. Hieruit kun je de regels filteren met Nieuwsbrief = TRUE
    • Stappenplan afrekening maken voor huiseigenaar

Stap 1 : Een account aanmaken voor de eigenaar ( Gedetailleerde toelichting ) •Klik in het keuzemenu Gebruikers. •Voor elke eigenaar moet u een gebruikersaccount aanmaken.     Stap 2 : Alle mogelijke provisie typen definiëren ( Gedetailleerde ...
    • Een reservering maken via het planbord

Het maken van een reservering kan makkelijk en snel gedaan worden in het reserveringssysteem. Hieronder een video met een aantal voorbeelden van hoe dit in de praktijk gaat.
    • Reservering voor dezelfde dag kunnen maken

Je kunt instellen dat het mogelijk is voor de gast om een reservering te maken voor dezelfde dag. Ga naar: instellingen/URLs > internet instellingen > internet instellingen Zet het vinkje aan en geef aan tot hoe laat de reservering voor dezelfde dag ...