Online boekingsmodule taal wijzigen

Het kan voorkomen dat een Duitse gast heeft geboekt en een Nederlandse bevestiging ontvangt.
Bied jij meerdere talen aan op je website? Zorg er dan voor dat de juiste URL wordt gekoppeld aan de juiste taal.
Ga naar instellingen/URLs > internet URLs en selecteer de taal, bijvoorbeeld Duits.
Kopieer de URL die onderaan de pagina verschijnt en koppel deze aan de website in Duits.