Buckaroo : Push instellingen

Push response

Naast de reguliere response kan een betaling ook via asynchrone push response worden terug gemeld. Deze methode is handig wanneer het betalingsproces wordt onderbroken.

De methode meldt ook de status van betalingen die niet direct zijn voltooid, zoals overschrijvingen en machtigingen.

Push instellingen in de Buckaroo Plaza

De push kan per website (oftewel merchantkey) ingesteld worden in de Buckaroo Payment Plaza.

1.Klik op de menuknop Mijn Buckaroo

2.Selecteer het menu Websites.

3.Ga naar het tabblad Push instellingen

4.Zet het vinkje aan bij Enable Push Response

5.Voeg de push URL toe. De URL verschil per omgeving

https://<omgeving>.reflexholiday.nl/OnlineBooking/BookNow/OnlinePayment_Thankyou.aspx

Controleer je instellingen aan de hand van de volgende afbeelding :