Borg op 0 zetten

Wanneer de borg niet vooraf betaald is, kan je deze bij het uitchecken weer op 0 zetten.
In onderstaande video laten we je zien hoe dat in zijn werk gaat.

• Related Articles

• Borg terugstorten

Als je met borg werkt moet je ook weten hoe je deze terug kunt storten wanneer de gast naar huis gaat. In onderstaande video laten we je zien hoe je dat kunt doen.
    • Borg schade verrekenen

Als de gast vooraf al borg heeft betaald en er onverhoopt schade is geleden, kan je dit verrekenen met de borg. In onderstaande video leggen we je uit hoe je dit kunt doen.
    • Borg meenemen in de restant betaling

Wil je dat de gast bij de aanbetaling alleen een percentage van de huur en toeslagen moet voldoen en niet ook al de borg moet afrekenen, zorg dan dat de borg uitgevinkt staat.  Dan wordt de borg pas meegenomen in de restantbetaling. Ga naar: ...
    • Bedrijfsnaam aanpassen op factuur

Ga naar : objectbeheer > objectgroep •Selecteer de desbetreffende objectgroep en klik op Bewerk •Ga naar het tabblad Objectgroep •Vul hier uw correcte bedrijfsnaam in onder Naam op factuur
    • Beschikbaarheid bekijken op planbord

Planbord Je kunt op eenvoudige wijze de beschikbaarheid van een accommodatie in een specifieke periode opzoeken. Bij Verhuurperiode maak je een keuze uit week of weekend of nachten. Selecteer bij Datum de gewenste startdatum en klik vervolgens op ...