Borg meenemen in de restant betaling

Borg meenemen in de restant betaling

Wil je dat de gast bij de aanbetaling alleen een percentage van de huur en toeslagen moet voldoen en niet ook al de borg moet afrekenen, zorg dan dat de borg uitgevinkt staat. 
Dan wordt de borg pas meegenomen in de restantbetaling.
Ga naar: objectbeheer > objectgroep > aanbetaling > vinkje borg uitzetten


  • Related Articles

  • Borg terugstorten

   Als je met borg werkt moet je ook weten hoe je deze terug kunt storten wanneer de gast naar huis gaat. In onderstaande video laten we je zien hoe je dat kunt doen.
  • Borg schade verrekenen

   Als de gast vooraf al borg heeft betaald en er onverhoopt schade is geleden, kan je dit verrekenen met de borg. In onderstaande video leggen we je uit hoe je dit kunt doen.
  • Borg op 0 zetten

   Wanneer de borg niet vooraf betaald is, kan je deze bij het uitchecken weer op 0 zetten. In onderstaande video laten we je zien hoe dat in zijn werk gaat.
  • Machtiging voor automatische betaling

   Voor het instellen van de automatische incasso voor de eenmalige en / of de maandelijkse gebruikslicentiekosten, vragen wij je om gebruik te maken van ons online incassoformulier. Klik hier voor het afgeven van een machtiging
  • Offerte - Uitnodiging tot betaling

   Klik hier voor het aanvragen van een online offerte Openstaande facturen? Krijg sneller betaald dankzij de automatische uitnodiging tot betalen! Bespaar geld, tijd én moeite De module "Automatische uitnodiging tot betalen" herinnert uw gasten ...