Beschikbaarheid tonen op planbord

Planbord
Je kunt op eenvoudige wijze de beschikbaarheid van een accommodatie in een specifieke periode opzoeken. Bij Verhuurperiode maak je een keuze uit week of weekend of nachten. Selecteer bij Datum de gewenste startdatum en klik vervolgens op Zoeken. De agenda wordt ververst en de beschikbaarheid wordt getoond.

De beschikbaarheid wordt in blokken van weken of weekenden weergegeven afhankelijk van de door jou geselecteerde verhuurperiode. Je kunt nu de gewenste week (of weekend) selecteren door op een van de blokjes in de agenda te klikken. Wil je meerdere weken selecteren, klik dan op meerdere (aansluitende) weken.

De geselecteerde blokken worden nu lichtblauw van kleur. Wanneer de selectie compleet is klik je op de knop Nieuwe reservering.