Beschikbaarheid naar gast sturen

Een gast vraagt je wanneer je nog een accommodatie beschikbaar hebt. Of vraagt je om een offerte.
We hebben geen mogelijkheid tot het maken van offertes maar hier hebben we wel een andere oplossing voor.

Ga naar: reserveringen > instellingen/urls > internet instellingen > internet urls

Geef aan welk object, beschikbaarheid en eventueel prijzen je wilt tonen.
Klik naast de URL op het pijltje en je wordt naar de zoek & boek pagina gestuurd.
Deze link kan je rechtstreeks naar je gast sturen. Zo ziet hij in één oogopslag de juiste accommodatie en
beschikbaarheid/prijzen.