Reminder sturen voor review

Gebruik je de module ''Automatische e-mail'' dan kan je de gast na vertrek automatisch een e-mail sturen met de vraag of ze bijvoorbeeld een review kunnen achterlaten.

Het kan voorkomen dat de gast nogmaals de e-mail toegestuurd wilt krijgen. Hoe doe je dat?

Als gasten geboekt hebben via de website dan krijgen ze automatisch na vertrek een uitnodiging om een review achter te laten.
Als ze deze niet vullen krijgen ze 10 dagen later nog een herinnering.

Heb je deze module nog niet en wil je hier graag gebruik van maken? Klik dan hier.