Stappenplan afrekening maken voor huiseigenaar

Stap 1 : Een account aanmaken voor de eigenaar ( Gedetailleerde toelichting )

Klik in het keuzemenu Gebruikers.

Voor elke eigenaar moet u een gebruikersaccount aanmaken.

Stap 2 : Alle mogelijke provisie typen definiëren ( Gedetailleerde toelichting )

Klik in het keuzemenu Geavanceerd Toon menu -> Provisie types.Toon menu

Definieer de provisie die het park ter vergoeding van bewezen diensten van de eigenaar ontvangt.

Stap 3 : De provisie toevoegen aan de boekingen ( Gedetailleerde toelichting )

Open de reservering.

Klik in het keuzemenu Bewerk reserveringToon menu

Stap 4 : Print de controle rapporten ( Gedetailleerde toelichting )

Klik in het keuzemenu Geavanceerd Toon menu ->Afrekening controlelijst.Toon menu

Controleer of elke boeking een provisie type heeft.

Stap 5 : (Optioneel) Toevoegen van extra kosten/vergoedingen voor rekening van de eigenaar

Klik in het keuzemenu Geavanceerd Toon menu ->Extra kosten.Toon menu

Indien de eigenaar moet betalen voor eventuele reparaties, kunt u de kosten hier toevoegen. U kunt hier ook compensaties of correcties op bestaande facturen toevoegen.

Stap 6 : De facturen genereren ( Gedetailleerde toelichting )

Klik in het keuzemenu Geavanceerd Toon menu ->Afrekening makenToon menu

Selecteer de boekingen (per vertrekdatum), die aan de factuur zal worden toegevoegd.

Selecteer de eigenaren in de lijst waarvoor een factuur moet worden gegenereerd.

Stap 7 : Print de controle rapporten ( Gedetailleerde toelichting )

Klik in het keuzemenu Geavanceerd Toon menu ->Afrekening controlelijst.Toon menu

Controleer of elke boeking nu een factuur nummer heeft.