Account geblokkeerd

Account geblokkeerd

Als je account is geblokkeerd moet je even 15 minuten wachten. Dit is een beveiliging om hackers buiten de deur te houden.
Je hebt dan meerdere malen een verkeerd wachtwoord of usernaam gevuld. Als je je wachtwoord niet meer weet, kun je klikken op 'wachtwoord vergeten'. Er wordt dan een e-mail gestuurd om het wachtwoord te resetten.