Aanbetaling aanpassen/overschrijven

Het komt weleens voor dat een gast zijn reservering wil verlengen. Vaak heeft de gast de aanbetaling al gedaan. Hoe zorg je er nou voor dat de aanbetaling niet nog eens wordt berekend?
Ga naar de desbetreffende reservering > bewerk > aanbetalingen herberekenen.

Zet een vinkje bij ''overschrijf kosten''. Hierdoor kan je de aanbetaling op €0,00 zetten.

Klik op ''herberekenen en opslaan''.